Autoriseret isolatør

Autoriseret Rockwool- og Papiruld isolatør

Garanti

Vi er medlem af Byg Garanti-ordningen

Vil du som husejer gerne spare penge, er varmeregningen et godt sted at starte. Energistyrelsen anbefaler, at du først forbedrer isoleringen, bl.a. isolering af loft. Det er nemlig her, der er flest penge at spare på varmen, og hvor pengene tjenes hurtigt hjem igen. Når du får udført isolering af loft, kan udgiften nemt være tjent hjem allerede efter 2-3 år. For at høre om vores priser på isolering af loft, kan du ringe til os på telefon 40 30 31 05 eller skrive på mail mk@a-zisolering.dk.

Der er mange fordele ved isolering af loft

  • Du slipper for træk fra loftslemmen, hvis boligen har en
  • Du slipper for kuldestråling og kuldenedfald fra kolde lofter
  • Du får et bedre indeklima i boligen
  • Du gør noget godt for miljøet ved at begrænse CO2-udslippet fra din bolig

Loftisolering giver bedre indeklima

Ved isolering af loft mener energirådgivere generelt, at det er tilstrækkeligt at lægge 200-300 mm på, alt efter hvor meget loftisolering, der ligger i forvejen.
Som husejer bør du efterisolere, hvis du bruger mere end 144 kilowatttimer om året pr. boligkvadratmeter. Det svarer til 18 liter olie eller 16 kubikmeter gas.

Er huset udelukkende loftisoleret, vil vi også anbefale en hulmursisolering. Det tjener sig selv hjem på lidt over 2 år, hvis huset i øvrigt ikke har efterisolering af betydning.

Kontakt os

For en snak og et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at ringe til os på 40 30 31 05. Vi giver altid en god pris! Du kan også kontakte os via kontaktformularen.

✓ Over 15 års erfaring
✓ Isolerer med både stenuld og papiruld
✓ Danske håndværkere
✓ Nomineret til Gazellepris i 2017
✓ Årets Energi isolatør i 2019

Lad autoriserede fagfolk stå for din isolering af loft

Mange huse, der har et tag med høj eller middelhøj rejsning med et uudnyttet loftsrum. I den type huse er det relativt nemt og billigt at udføre isolering af loft, da man kan lægge loftisoleringen ud på loftet.

Med mere end 15 års erfaring med isolering har vi gjort os en masse erfaringer som isoleringsfirma, hvilket du som kunde får meget gavn. Når vi foretager isolering af loft, bruger vi isoleringsgranulat. Det er den billigste løsning for dig som kunde, og det sikrer en jævn loftisolering i din bolig. Du får derfor meget isolering for pengene.

I mange huse vil der allerede være delvis isolering af loft. Ofte er det dog et lag på 100 mm, hvilket ikke er nok til at isolere huset tilstrækkeligt. Når det kommer til grundig loftisolering, skal der helst ligge et lag isolering, der alt i alt er mindst 300 mm tykt, hvis der ellers er plads til det.

Hvis den gamle loftisolering er i pæn stand, er det tilstrækkeligt blot at lægge et nyt lag isolering oven på, så den samlede tykkelse bliver mindst 300 mm.

Ønsker du en specifik pris på isolering af loft eller vil du blot høre mere om loftisolering, kan du kontakte os på telefon 40 30 31 05 eller e-mail mk@a-zisolering.dk. Vi er altid klar til at give dig en specifik og uforpligtende pris på isolering af loft i din bolig.

Læs vores kunders anmeldelser

Hulmurs­isolering

“Kom ud og så på arbejdsopgaven samme dag som vi ringede. Venlig og imødekommende både inden og efter ordren :-)
Vi havde besøg af Jonas sød og venlig, og som overholdt alle aftaler og kom til tiden ;-) ;-)
Det er helt bestemt den bedste oplevelse vi har haft med håndværkere og hvor regningen ikke blev større en aftalt.
Vi vil bestemt anbefale A-Z Isolering til andre, og vil bestemt bruge dem igen, hvis vi får brug for det ;-)”

Hulmurs­isolering

“Vi hr fået lavet hulmursisolering – og alt er foregået med god kommunikation og yderst venlige håndværkere der var gode til at give både tilbagemeldinger og rådgive undervejs”

Tag og isolering, parcelhus

“Meget tilfreds med håndværkerne, som lavede et flot arbejde, og nemme at kommunikere med”

© Copyright - A-Z Isolering & Totalentreprise ApS