Autoriseret isolatør

Autoriseret Paroc- og Papiruld isolatør

Garanti

Vi er medlem af Byg Garanti-ordningen

Mange ældre huse har ikke hulmursisolering og lider derfor et stort varmetab gennem ydermurene. Hulmursisolering er nemt og billigt at udføre og er tjent ind på 1-3 år. Indeklima og komfort forbedres væsentligt, når klimaskærmen bliver tæt. For mere info og specifikke priser om hulmursisolering, er du velkommen til at ringe på telefon 40 30 31 05 eller skrive en mail til mk@a-zisolering.dk.

Hvorfor efterisolering af hulmur?

Ved murede huse fra 1920’erne og frem, er facaden ofte en, hulmur hvilket vil sige, at der er en formur og en bagmur, muret op parallelt med et mellemrum imellem. Mellemrummet varierer i bredde, men er oftest mindst 5 cm, og er nogle gange delvis fyldt med mørtelrester, men oftest vil det være åbent. I dette mellemrum kan du med fordel få indblæst isoleringsmateriale som papiruld eller stenuld. I dag er varmepriserne meget højere end de var førhen, og der er derfor mange penge at svare ved at få en hulmursisolering af sin bolig.

Forundersøgelse inden hulmursisolering

En forundersøgelse afgør, hvorvidt der er tilstrækkeligt hulrum til hulmursisoleringen, samt om murværket er egnet til efterisolering.

Inden vi går igang med selve indblæsningsarbejdet for hulmursisoleringen, vil vores dygtige autoriserede isolatører fortage en forundersøgelse.

Efterisolering af hulmur er en nem måde at isolere dine ydervægge på. Du sparer betragteligt på varmeregningen, idét varmen bliver holdt inde i huset. Det er i vores interesse at du får en god oplevelse, så vi laver altid en forundersøgelse af huset før vi går videre og foretager en hulmursisolering.

Kontakt os

For en snak og et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at ringe til os på 40 30 31 05. Vi giver altid en god pris! Du kan også kontakte os via kontaktformularen.

✓ Over 15 års erfaring
✓ Isolerer med både stenuld og papiruld
✓ Danske håndværkere
✓ Nomineret til Gazellepris i 2017
✓ Årets Energi isolatør i 2019

Selve efterisolerings arbejdet

Når vi foretager efterisolering af hulmur , er der forskellige måder at gøre det på. Vi tager enten enkelte mursten i ydermuren ud, eller borer huller i fugerne og blæser isoleringsmateriale ind i hulrummet. Vi benytter papiruld og stenuld, afhængigt af murens omgivelser og tilstand. Stenuld, også kendt som Rockwool, består af spundet stenmateriale, og anvendes i en smuldret udgave. Stenulden har gode isolerende egenskaber, kan ikke brænde, og bliver ikke påvirket af vand

Papirisolering har gode isoleringsegenskaber og kan både optage og afgive fugt. Materialet bruges som granulat til at blæse ind i hulmure, men findes også i pladeform.

Produktionen af papirisolering er miljøvenlig, og da materialet er biologisk nedbrydeligt, er også eventuel bortskaffelse miljøvenlig.

Vil du høre mere om hulmursisolering, så kontakt os på telefon 40 30 31 05 eller e-mail mk@a-zisolering.dk.

Læs vores kunders anmeldelser

Hulmurs­isolering

“Kom ud og så på arbejdsopgaven samme dag som vi ringede. Venlig og imødekommende både inden og efter ordren :-)
Vi havde besøg af Jonas sød og venlig, og som overholdt alle aftaler og kom til tiden ;-) ;-)
Det er helt bestemt den bedste oplevelse vi har haft med håndværkere og hvor regningen ikke blev større en aftalt.
Vi vil bestemt anbefale A-Z Isolering til andre, og vil bestemt bruge dem igen, hvis vi får brug for det ;-)”

Hulmurs­isolering

“Vi hr fået lavet hulmursisolering – og alt er foregået med god kommunikation og yderst venlige håndværkere der var gode til at give både tilbagemeldinger og rådgive undervejs”

Tag og isolering, parcelhus

“Meget tilfreds med håndværkerne, som lavede et flot arbejde, og nemme at kommunikere med”

© Copyright - A-Z Isolering & Totalentreprise ApS