Pris for årets håndværker

Hulmursisolering forbedrer klimaskærmen

Årets isolatør 2019 & 2020

Hulmurs­isolering

Autoriseret isolatør

Autoriseret Rockwool- & Papiruld isolatør

Årets isolatør

Årets Energi Isolatør i 2019 & 2020 – Finalist i 2021, 2022 og 2023

Isolering Teglgaard

isoleringssiden.dk er blevet en del af A-Z Isolering.

Garanti

Vi er medlem af Byg Garanti-­ordningen

Hvorfor isolering af hulmur?

Mange ældre huse har ikke hulmursisolering og lider derfor et stort varmetab gennem ydermurene. Dit indeklima og komfort bliver forbedret væsentligt, når klimaskærmen bliver tæt. Vi udfører hulmursisolering effektivt og billigt for dig – uden at gå på kompromis med kvaliteten. En investering af hulmursisolering til din bolig er tjent ind på 1-3 år.

Hvorfor skal du vælge os til din hulmursisolering? Vores ekspertise på over 15 år har givet os en bred vifte af kompetencer. Vi er blevet kåret som Årets Isolatør i 2019 og 2020, og været finalister til samme pris i både 2021 og 2022. Vi garanterer, at du modtager et resultat, der opfylder dine unikke behov.

Kontakte os på telefon 40 30 31 05, eller send en mail til mk@a-zisolering.dk. Vi udfører diverse isoleringsopgaver i og omkring Helsingør, og vi dækker desuden hele Sjælland.

A-Z Isolering team foran firmabil

Fordele ved en hulmursisolering

 • Billigere varmeregning
 • Bedre indeklima og komfort
 • Mindre CO2-udledning
 • Hæver værdien af boligen

Fokus på kvalitetshåndværk

Hos A-Z Isolering & Totalentreprise lægger vi stor vægt på at yde håndværk af højeste kvalitet. Enhver hulmursisolering hos os er udført med den ypperste præcision og fokus på detaljer. Således sikrer vi, at din løsning holder mange år fremad. Som professionel isolatør med over 15 års erfaring, sørger vi for at videreuddanne vores medarbejdere inden for den nyeste viden og teknologi. Heraf skaber vi et stærkt team, som har forstand på moderne udstyr og metoder samt en bred viden inden for fagets traditionelle løsninger.

Med en hulmursisolering sikrer du, at din bolig gør bedst brug af den varme, der bliver produceret. Vi optimerer med fokus på at give bedre komfort, billigere varmeregning samt at skåne miljøet. En hulmursisolering giver dig således god samvittighed og ekstra livsglæde i din bolig.

Medarbejder udfører hulmursisolering hos kunde
 • Autoriseret isolatør

  Autoriseret Rockwool- & Papiruld isolatør

 • Årets isolatør

  Årets Energi Isolatør i 2019 & 2020 – Finalist i 2021, 2022 og 2023

 • Garanti

  Vi er medlem af Byg Garanti-­ordningen

Hvad koster hulmursisolering?

Hulmursisolering kan variere meget i pris. Prisen afhænger af størrelsen på projektet, og hvor stort et areal, der skal isoleres. Vores erfarne medarbejdere tilbyder en skræddersyet løsning til dig, der tager udgangspunkt i dine behov og ønsker. Lad os sammen finde den bedste løsning til den bedste pris.

Hvis du har behov for at søge om tilskud til en isolering, er det også en mulighed.

Spar penge på din hulmursisolering

I dag er varmepriserne steget markant de seneste år. Vi anbefaler at du investerer i en hulmursisolering til din bolig. Det kan være med til at spare dig penge, eftersom varmeregningen bliver reduceret.

Ved murede huse fra 1920’erne og frem, er facaden ofte en hulmur, hvilket vil sige, at der er en formur og en bagmur muret op parallelt med et mellemrum imellem. Mellemrummet varierer i bredde, men er oftest mindst 5 cm, og er nogle gange delvis fyldt med mørtelrester, men oftest vil det være åbent. I dette mellemrum kan du med fordel få indblæst isoleringsmateriale såsom papiruld eller stenuld.

papiruld isolering gennem mur

Gode isoleringsegenskaber

Når vi foretager isolering af din hulmur, er der forskellige måder at gøre det på. Vi tager enten enkelte mursten i ydermuren ud, eller borer huller i fugerne og blæser isoleringsmateriale ind i hulrummet.

Vi benytter papiruld og stenuld afhængigt af murens omgivelser og tilstand. Stenuld, også kendt som Rockwool, består af spundet stenmateriale og anvendes i en smuldret udgave.

Stenulden har stærke isolerende egenskaber, kan ikke brænde, og bliver ikke påvirket af vand. Papirisolering har med sine gode isoleringsegenskaber mulighed for at optage og afgive fugt. Materialet bruges som granulat til at blæse ind i hulmuren, men findes også i pladeform. Produktionen af papirisolering er miljøvenlig, da materialet er biologisk nedbrydeligt.

Vil du høre mere om dine muligheder for hulmursisolering? Vi tilbyder et uforpligtende skræddersyet tilbud til din bolig. Kontakt os på telefon 40 30 31 05, eller send en mail til mk@a-zisolering.dk. Med flere lokaliteter på Sjælland, herunder Helsingør, udfører vi isoleringsopgaver på hele Sjælland.

Læs vores kunders anmeldelser

Anmeld håndværker 5 ud af 5

Gulv og loft

Hjælp til renovering af 80’er hus, konkret til lægning (fastlimning) af plankegulve og opsætning af nye lofter … opgaven er igangværende og fortsættes i 2021

Anmeld håndværker 5 ud af 5

Efterisoleret af tag

De er meget professionelle, man kan mærke de ved hvad de laver og er derfor gode til rådgivning. Alle aftaler blev overholdt 100%, så har kun positivt at sige.

Anmeld håndværker 5 ud af 5

Hulmursisolering

Fik lavet hulmursisolering af en dygtig og serviceorienteret medarbejder fra a-z isolering. Kan klart anbefale at bruge dem.

Anmeld håndværker 5 ud af 5

Isoleret loft

Utrolig reel – kvalitetsbevidst – også og ikke mindst i kontakten med mig som kunde.
A-Z Isolering tog det fulde ansvar for entreprisen … også i f t koordinering med andre
håndværkere på opgaven. Fedt!
Så varm anbefaling herfra af A-Z Isolering herunder stor tak til Jørgen Nimb

Anmeld håndværker 5 ud af 5

Efterisolering af loft

Vi fik flere tilbud, men A-Z Isolering var både stærke på prisen og meget behjælpelige med svar på diverse spørgsmål så derfor valgte vi dem. Opgaven blev løst uden problemer.

Anmeld håndværker 5 ud af 5

Isoleret et gulv

Vi bruger A-Z hver gang vi skal have isoleret nogle af vores byggeopgaver. Michael er flink – rar og holder aftalerne.
Prisen er altid i orden.

Anmeld håndværker 5 ud af 5

Gulv og loft

Hjælp til renovering af 80’er hus, konkret til lægning (fastlimning) af plankegulve og opsætning af nye lofter … opgaven er igangværende og fortsættes i 2021

Anmeld håndværker 5 ud af 5

Efterisoleret af tag

De er meget professionelle, man kan mærke de ved hvad de laver og er derfor gode til rådgivning. Alle aftaler blev overholdt 100%, så har kun positivt at sige.

Anmeld håndværker 5 ud af 5

Hulmurs­isolering

Fik lavet hulmursisolering af en dygtig og serviceorienteret medarbejder fra a-z isolering. Kan klart anbefale at bruge dem.

Kontakt professionelt isoleringsfirma

For en snak og et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at ringe til os på 40 30 31 05. Vi giver altid en god pris! Du kan også kontakte os via kontaktformularen.

 • Over 15 års erfaring
 • Isolerer med både stenuld og papiruld
 • Danske håndværkere
 • Nomineret til Gazellepris i 2017
 • Årets Energi isolatør i 2019 og 2020 - Finalist i 2021 og 2022
anmeld håndværker logo transparent
fog logo
byg garanti logo transparent
årets håndværker
cembrit logo transparent
papiruld logo transparent
rockwool logo transparent

FAQ

Hulmursisolering er en proces, hvor isoleringsmateriale bliver blæst ind i hulrummet mellem de ydre og indre vægge i en bygning. Hulmursisolering er vigtigt for at forbedre bygningens energieffektivitet, reducere varmetab, og dermed spare på energiomkostningerne. Hos A-Z Isolering bruger vi kun de bedste og mest effektive isoleringsmaterialer, der sikrer en varmere og mere energivenlig bolig.

Hvis din bolig er bygget mellem 1930 og 1980, er der en god chance for, at der ikke er isoleret i hulmurene, eller at den eksisterende isolering trænger til en opdatering. A-Z Isolering tilbyder en gratis inspektion af din bolig for at vurdere, om der er behov for hulmursisolering, samt hvor meget du potentielt kan spare på din energiregning.

Processen starter med en grundig inspektion af hulrummet for at sikre, at det er egnet til isolering. Herefter bores der små huller i fugerne på ydervæggen, hvorigennem isoleringsmaterialet blæses ind, indtil hele hulrummet er fyldt ud. Til sidst lukkes hullerne omhyggeligt, så det matcher den eksisterende facade. A-Z Isolering sikrer en hurtig og effektiv udførelse med minimal gene for beboerne.

Ved at vælge A-Z Isolering får du adgang til et team af erfarne og professionelle isoleringseksperter, som bruger de nyeste teknikker og materialer for at sikre det bedste resultat. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, en grundig inspektion og rådgivning, samt garanti på udført arbejde. Vores fokus er på kvalitet og kundetilfredshed, og vi arbejder hårdt for at gøre din bolig mere energieffektiv og komfortabel. Kontakt os allerede i dag på 40 30 31 05 eller udfyld vores kontaktformular.