Autoriseret isolatør

Autoriseret Rockwool- og Papiruld isolatør

Garanti

Vi er medlem af Byg Garanti-ordningen

Et gulv uden den rette gulvisolering bliver hurtigt koldt og ubehageligt at gå på. Det holder ikke på varmen og faktisk kan op mod 33% af rummets varme gå til spilde, hvis ikke du har en optimal isolering af gulv.

Optimér indeklimaet og spar penge med gulvisolering

Der er mange forskellige måder at udføre isolering af gulv på, ligesom der er en lang række forskellige regler med hensyn til dampspærrer og lignende. Hos A-Z Isolering har vi mange års erfaring med gulvisolering og kan derfor tilbyde den isolering af gulv, der er mest optimal for din bolig. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt at åbne eller fjerne gulvet, mens vi i andre tilfælde kan blæse isoleringen ind i gulvets hulrum. Dette er en yderst effektiv måde at sikre, at isoleringen kommer ud i alle hjørner.

En god gulvisolering giver et godt udgangspunkt for et optimalt indeklima i dit rum. Et godt indeklima er vigtigt og kan blandt andet forhindre sygdom i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Isolering af gulv sparer penge på elregningen

Har du for eksempel et trægulv, der er lagt direkte på et fundament, uden isolering, vil du hurtigt opleve at gulvet bliver koldt. Det vil automatisk få de fleste til at skrue op for varmen i rummet. Det vil naturligvis kunne ses på elregningen. Hvis rummet yderligere ikke holder på varmen, fordi gulvet ikke er isoleret, vil behovet for at skrue op for varmen stige yderligere. Dette vil, selvsagt, også kunne mærkes på din elregning.

Med den rette gulvisolering, vil du derfor kunne spare mange penge på din elregning. Samtidig er det godt for klimaet, at du holder varmen indendørs og får optimalt udbytte af energien. Af samme grund er det lovpligtigt få udført isolering af gulv ved nybyggeri.

Kontakt os

For en snak og et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at ringe til os på 40 30 31 05. Vi giver altid en god pris! Du kan også kontakte os via kontaktformularen.

✓ Over 15 års erfaring
✓ Isolerer med både stenuld og papiruld
✓ Danske håndværkere
✓ Nomineret til Gazellepris i 2017
✓ Årets Energi isolatør i 2019

Undgå skimmelsvamp med gulvisolering

Har du rørføring under gulvet, kan kondens fra disse skabe fugt i fundamentet, hvilket kan forårsage skimmelsvamp. Skimmelsvamp kan skabe helbredsmæssige problemer og er derfor en væsentlig grund til at få udført en professionel gulvisolering. Ved hjælp af gulvisolering kan man undgå såkaldte kuldebroer i hjemmet, som gør det umuligt for fugt at fordampe og derfor danner grobund for skimmelsvamp.

Få et uforpligtende tilbud

Få en professionel og erfaren fagmand til isolering af gulv i din bolig. Kontakt A-Z Isolering i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi rådgiver og vejleder også gerne om de optimale løsninger inden for isolering af gulv og i resten af dit hjem. Vi kan kontaktes på telefon 40 30 31 05 eller gennem vores kontaktformular. Du er også velkommen til at sende os en mail på mk@a-zisolering.dk, hvor du vil blive kontaktet hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på gulvisolering.

Læs vores kunders anmeldelser

Hulmurs­isolering

“Kom ud og så på arbejdsopgaven samme dag som vi ringede. Venlig og imødekommende både inden og efter ordren :-)
Vi havde besøg af Jonas sød og venlig, og som overholdt alle aftaler og kom til tiden ;-) ;-)
Det er helt bestemt den bedste oplevelse vi har haft med håndværkere og hvor regningen ikke blev større en aftalt.
Vi vil bestemt anbefale A-Z Isolering til andre, og vil bestemt bruge dem igen, hvis vi får brug for det ;-)”

Hulmurs­isolering

“Vi hr fået lavet hulmursisolering – og alt er foregået med god kommunikation og yderst venlige håndværkere der var gode til at give både tilbagemeldinger og rådgive undervejs”

Tag og isolering, parcelhus

“Meget tilfreds med håndværkerne, som lavede et flot arbejde, og nemme at kommunikere med”

© Copyright - A-Z Isolering & Totalentreprise ApS