Autoriseret isolatør

Autoriseret Paroc- og Papiruld isolatør

Garanti

Vi er medlem af Byg Garanti-ordningen

Et gulv uden den rette gulvisolering bliver hurtigt koldt og ubehageligt at gå på. Det holder ikke på varmen og faktisk kan op mod 33% af rummets varme gå til spilde, hvis ikke dit gulv har en optimal gulvisolering.

Optimér indeklimaet og spar penge

Der er mange forskellige måder at udføre gulvisolering på, ligesom der er en lang række forskellige regler med hensyn til dampspærrer og lignende. Hos A-Z Isolering har vi mange års erfaring med gulvisolering og kan derfor tilbyde den isolering, der er mest optimal for dit gulv. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt at åbne eller fjerne gulvet, mens vi i andre tilfælde kan blæse isoleringen ind i gulvets hulrum. Dette er en yderst effektiv måde at sikre, at isoleringen kommer ud i alle hjørner.

En god gulvisolering giver et godt udgangspunkt for et optimalt indeklima i dit rum. Et godt indeklima er vigtigt og kan blandt andet forhindre sygdom i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Isolering af gulv sparer penge på elregningen

Har du for eksempel et trægulv, der er lagt direkte på et fundament, uden isolering, vil du hurtigt opleve at gulvet bliver koldt. Det vil automatisk få de fleste til at skrue op for varmen i rummet. Det vil naturligvis kunne ses på elregningen. Hvis rummet yderligere ikke holder på varmen, fordi gulvet ikke er isoleret, vil behovet for at skrue op for varmen stige yderligere. Dette vil, selvsagt, også kunne mærkes på din elregning.

Med den rette gulvisolering, vil du derfor kunne spare mange penge på din elregning. Samtidig er det godt for klimaet, at du holder varmen indendørs og får optimalt udbytte af energien. Af samme grund er det lovpligtigt få udført isolering af gulv ved nybyggeri.

Kontakt os

For en snak og et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at ringe til os på 40 30 31 05. Vi giver altid en god pris! Du kan også kontakte os via kontaktformularen.

✓ Over 15 års erfaring
✓ Isolerer med både stenuld og papiruld
✓ Danske håndværkere
✓ Nomineret til Gazellepris i 2017
✓ Årets Energi isolatør i 2019

Undgå skimmelsvamp med gulvisolering

Har du rørføring under gulvet, kan kondens fra disse skabe fugt i fundamentet, hvilket kan forårsage skimmelsvamp. Skimmelsvamp kan skabe helbredsmæssige problemer og er derfor en væsentlig grund til at få udført en professionel gulvisolering. Ved hjælp af gulvisolering kan man undgå såkaldte kuldebroer i hjemmet, som gør det umuligt for fugt at fordampe og derfor danner grobund for skimmelsvamp.

Få et uforpligtende tilbud

Få en professionel og erfaren fagmand til at isolere dit gulv. Kontakt A-Z Isolering i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi rådgiver og vejleder også gerne om de optimale løsninger inden for isolering af gulv og i resten af dit hjem. Vi kan kontaktes på telefon 40 30 31 05 eller gennem vores kontaktformular. Du er også velkommen til at sende os en mail på mk@a-zisolering.dk.

© Copyright - A-Z Isolering & Totalentreprise ApS