Wetspray

Skal din krybekælder isoleres? Wetspray er løsningen

Hvis der er krybekælder under dit hus, og den er uisoleret, vil du opleve meget kolde gulve, som er ubehagelige at gå på uden sutsko eller varme strømper. Du vil sandsynligvis også have en høj varmeregning, og måske undre dig over, at der er fodkoldt, selv om du skruer op for varmen. Det skyldes den manglende isolering under gulvet.

Du kan også opleve, at der er isoleret, men at gulvet er koldt enkelte steder. Det kan skyldes, at de gamle isoleringsmåtter er begyndt at hænge og dermed ikke slutter tæt op til gulvet. Det skaber små luftlommer, som er fyldt med kold luft. Derfor oplever du steder på gulvene, som er mere kolde end andre steder.

Hvordan isoleres en krybekælder?

Vi starter med at blande papiruld med en vandbaseret klæber. Det er det man kalder wetspray. Herefter sprayes blandingen direkte op under gulvet nede fra krybekælderen. Papiruld former sig om fx strøer, så man undgår luftlommer som forårsager træk. Er der allerede opsat måtter under gulvet i krybekælderen, fæstner vi dem til undergulvet for derefter at spraye Papiruld på, så lommer i den eksisterende isolering udfyldes, og de kolde områder forsvinder.

Kontakt os i dag

For en snak og et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at ringe til os på 40 30 31 05. Vi giver altid en god pris! Vi kører fra Humlebæk og dækker hele Sjælland. Du kan også kontakte os via nedenstående kontaktformular.