Loftsisolering

Er dit loft tæt nok?

Mange lofter – specielt i ældre bygninger – er slidte og dårligt isolerede. Det er derfor værd at overveje en efterisolering af dit loft. Uanset om du skal i gang med nybyggeri, ombygning eller bare vil have undersøgt, om du kan få forbedret din loftsisolering, så er A-Z Isolering den rette løsning. Vi er autoriseret Paroc-isolatør, hvilket betyder, at vi kan tilbyde at isolere dit loft med løsuld. Den mest effektive måde at isolere et loft er med løsuld – også kaldet stenuldsgranulat. Loftsisoleringen foregår gennem en maskine, hvor løsulden bliver blæst ind på loftet via slanger, hvor det isolerer. I vores galleri findes der flere billeder af denne form for loftsisolering. I processen kan det hænde, at noget af loftsisoleringen ”spildes”, men hos A-Z er du garanteret, at vi altid gør helt rent efter os og forlader dit hjem i samme stand, som da vi kom.

Hvad enten du vælger at få isoleret loftet, isoleret hulmur eller at få isoleret begge dele, er der nogle klare fordele ved at få forbedret sin isolering med Parocs løsulds. De indbefatter bl.a.:

  • Stor økonomisk besparelse: Med Parocs løsuld kan du skære væsentligt ned på varmeregningen
  • Forbedring af miljøet: Når du skal bruge mindre energi til at opvarme huset, sænker du også d CO2-udledning. Desuden er løsuld et 100 % naturprodukt
  • Forebyggelse af kuldebroer, da løsuldsisolering når ud i alle revner og huller
  • Bedre indeklima

 

Læs mere

Du kan finde ud af meget mere om fordelene ved en loftsisolering med Parocs løsuld på deres egen hjemmeside. Den finder du ved at klikke her.

Den konkrete besparelse afhænger af loftets nuværende stand, materialer og varmeanlæg, og selvom det er vanskeligt at komme med et konkret bud, er der herunder forsøgt at give noget at gå ud fra (kilde: energisparebolig.dk – oktober 2010)

  • Hvis der loftsisoleres på et 120 m2 loft med 200 mm løsuld oven på 100 mm eksisterende loftsisolering, spares 300-500 liter olie om året, hvilket svarer til ca. 4000 kr.
  • Ved opvarmning med naturgas er besparelsen på loftsisolering ca. 10 % lavere.
  • Ved opvarmning med fjernvarme er besparelsen på loftsisolering ca. 20-50 % lavere.

 

Kontakt os i dag

For en snak og et uforpligtende tilbud på isolering af dit loft, kan du altid kontakte os – vi giver altid en god pris, og dækker hele Sjælland.