Hulmursisolering

Skån både miljøet og pengepungen

Mange husejere kan spare mange penge på varmeregningen ved at få foretaget en kvalitetsisolering af deres hulmure. Det foregår ved, at man tager strategisk udvalgte mursten ud, og derefter sprøjter hulmursisoleringen rundt i muren. Når hulmuren er helt udfyldt af isolering, mures der til igen. Nogle huse, specielt af ældre dato, kan være hulmursisoleret i forvejen, men oftest med nogle meget lidt effektive materialer, som f.eks. LECA-nødder. Her kan muren tømmes for den mindre effektive isolering, og der kan hulmursisoleres med løsuld eller papiruld, som er et væsentligt bedre materiale til isolering.

Se loftsisolering for mere om processen og fordelene ved at få foretaget en isolering med løsuld.

 

Find den rette løsning

Hos A-Z Isolering er et af vores kerneområder isolering af hulmure. Uanset om dit hus trænger til efterisolering, eller der ikke allerede er foretaget en hulmursisolering, kan vi komme ud og levere et uforpligtende tilbud. Vi finder den rette hulmursisolering, så du både kan spare på miljøet og varemeregningen. Udover den økonomiske besparelse ved at få foretaget en hulmursisolering, kan det også forbedre indeklimaet og gøre huset mere behageligt at opholde sig i.

Kontakt os i dag

For en snak og et uforpligtende tilbud på hulmursisolering, udvendig isolering og isolering af ydervægge kan du altid ringe til os. Vi giver altid en god pris! Vi kører fra Humlebæk og dækker hele Sjælland. Du kan også kontakte os via nedenstående kontaktformular.